TANGRA's News

Aug 14

Ventilator.bg – The Bulgarian web site for fans

  • August 14, 2012

ventilator.bg

Лятото е в разгара си, но ние с огромно желания продължаваме да работим за да подобрим качеството на услугите ни и достъпността до продуктите ни. Затова вече е реалност и първият ни интернет магазин ventilator.bg. В него ще можете да намерите вентилатори както за домашно, така и с индустриално приложение, въздушни завеси, рекуперативни блокове и др, както и аксесоари към тях.

Поръчката на съоръжения става лесно, като добавите продукти в потребителската кошница и натиснете бутона „Поръчай“. Остава ви единствено да проследите няколкото стъпки на процедурата по поръчка, която не би ви отнела повече от 2 минути. Не забравяйте да попълните пълния си адрес за доставка, имена и телефон.

Доставката се извършва с куриер директно до вашия офис или дом. В полето за коментар под адреса може да посочите с коя куриерска фирма бихте желали да ви бъдат доставени съоръженията. Използваме услугите на фирмите Еконт, Спиди и Интерлогистика. В същото поле може да посочите дали желаете да получите фактура за стоките или не.

Плащането става изцяло при доставка, чрез услугата „Наложен платеж“. Моля имайте предвид, че цената за доставка също е за сметка на клиента.

Желаем Ви приятно пазаруване!

Създадохме Ventilator.bg с цел да популяризираме продуктите от серията Silent на испанската фирма „Soler&Palau“.  Тези вентилатори са относително непознати на българския пазар. Отличителното за тях са ниските нива на шум при работа –26 dB, както и ниската консумация на ел. енергия8 W.

ventilator.bg - s&p silent

“Soler and Palau” е фирма с повече от 60 годишна история в производството на вентилатори. Създадена от Едуард Солер и Йозеф Палау през 1951 г. фирмата днес е един от най-големите производители на вентилатори и вентилационни съоръжения. Сферата на приложение на продуктите им е изключително голяма. Серията за домашна употреба включва вентилатори за баня и кухня, отоплителни уреди и кухненски смукатели. Още по разнообразна е индустриалната им гама – вентилатори за пневмотранспорт, вентилатори работещи в агресивни среди или при високи температури, взривозащитени вентилатори и много други. От 5 години Soler & Palau” предлага и все по-полупярните за вентилация и отдимяване на паркинги, тунели и гаражи – Jet вентилатори (джет). От 1994г. фирма “ТАНГРА” е официален представител на “Soler & Palau” за България.

вентилатор.бг

National Service Telephone:
0887 73 73 75