Блогът на ТАНГРА

юни 4

Енергийна ефективност – добри решения за общи проблеми!

  • юни 4, 2014

На 18 юни 2014г., в офиса на фирма ТАНГРА ще се състои специализирано събитие на тема „Енергийна ефективност. Новостите в ОВК системите”.

Събитието е насочено както към инженери и специалисти, така и към архитекти, строители и собственици на имоти.

Темите, които ще бъдат дискутирани са свързани с повишаващите се норми за енергийна ефективност, програмата Европа 2020 и енерговъзстановяващите системи, подходящи за почти нулево енергийни сгради. От екипа на фирмата ще демонстрират обновения софтуер за селекция на рекуператори и енергоспестяващи блокове. Хигиенните климатични камери и камерите с директно изпарение ще бъдат представени на гостите.

Събитията свързани с енергийна ефективност в системите за вентилация, климатизация и отопление се провеждат за трета поредна година от фирма ТАНГРА. През 2012г. бе дадено началото с представянето на „Отоплението с пелети“. Тогава бе показана пълната гама битови котли TANGRA CL/HP, а също и котелът TANGRA CL80 (40÷80kW). През 2013 година на събитието „Високоефективната енергоспестяваща вентилация“ фирма ТАНГРА събра колеги от Камарата на Архитектите в България (КАБ) и Камарата на Инженерите в Инвестиционното Проектиране (КИИП). Освен презентацията на високоефективната енергоспестяваща вентилация, бяха засегнати и проблемите, пред които архитекти и инженери са изправени при съвместната си работа за изпълнение на по-качествени и по-енергоефективни проекти.

Повече за събитието, можете да научите „тук

Можете да се регистрирате безплатно на този линк: www.tangra.bg/EE

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75