Блогът на ТАНГРА

сеп 1

Фирма „ТАНГРА” представи видео на пелетните котли TANGRA HP 30

  • септември 1, 2014
Фирма „ТАНГРА” представи видео на пелетните котли TANGRA HP 30

Есента чука на нашите врати. Всеки започва да мисли за студените дни и зимните празници. Но… студените зимни месеци са предпоставка да помислим за правилното решение за отопление на дома. Съществуват различни решения за отопление и битово горещо водоснабдяване с техните положителни и отрицателни страни. Централното отопление, електрическото и отоплението на дизелово гориво, както природната газ имат постоянен растеж на цената. От друга страна, почистването и зареждането с дърва или въглища изисква сериозна физическа сила, както и отнема от Вашето време. По тази причина, бихме искали да Ви представим пелетните котли TANGRA HP 30.

Пелетите са евтин, екологично чист и възобновяем източник. Те се произвеждат от отпадъчна дървесна биомаса, без използване на допълнителни слепващи материали. Това позволява изгарянето им в автоматични пелетни горелки с висока ефективност и минимално количество остатъчен прах.

Основните предимства на пелетните котли TANGRA HP 30 са настройваемата мощност между 15kW и 30kW, пет-степенната модулираща горелка, автоматичното регулиране на горивния процес, за постигане на максимална ефективност, без значение от моментната коминна тяга или странични фактори, автоматичното почистване със сгъстен въздух и високата ефективност при работа с различни пелети – Е=94%. Всичките пелетни котли TANGRA са сертифицирани от TUV Rheinland.

За повече информация: посетете този линк.

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75