Новините на Тангра

мар 14

Българският форум на бизнес лидерите гостува на Тангра

  • март 14, 2022


В новата инициатива на Meet the BBLF Success , различни компании от BBLF обществото посещават негови успешни членове и научават повече за дейността им, обменят опит и разглеждат казуси практиката на компанията-домакин.

При силен интерес се проведе и третото издание на 10 март 2022 г., когато собственици и изпълнителни директори на повече от 25 компании присъстваха на събитието, на което домакин бе „ТАНГРА – АВ“ ООД – водещ български производител на вентилационна и климатична техника.

Срещата в търговската зала на ТАНГРА бе открита от председателя на БФБЛ Левон Хампарцумян, който поясни, че целта на Meet the BBLF Success е да запознае компаниите-членове с вдъхновяващия успех на техните колеги в различни сектори, с тяхната предприемчивост, развитие, постижения, иновации и добри КСО практики. Събитието е и полезна платформа за създаване на контакти на високо ниво, която улеснява сътрудничеството между компаниите членове на организацията.

Георги Руйчев – изпълнителен директор на BBLF представи дружеството: ТАНГРА – АВ ООД е семейна компания с лидерска позиция в предоставянето на цялостни решения и инженеринг на вентилационни, климатични и отоплителни системи. Компанията се отличава с качество и висока енергийна ефективност.

Иван Армянов, ръководител „Търговски отдел“, и Управителят, инж. Юлий Армянов представиха различните аспекти от дейността си и отговориха на множество въпроси. За да гарантира качеството и да предостави пълен пакет от услуги за вентилация, пречистване на въздуха, отопление и климатизация, ТАНГРА е изградила собствен развоен отдел R&D, проектантско бюро, аеродинамична лаборатория за изпитания, инсталационни и сервизни екипи, както и търговски центрове в София, Варна и Бургас. Фирмата е първият български производител на енергоспестяващи вентилационни системи и единственият сертифициран от Eurovent на Балканите. Освен изграждане на ОВК системи на нови проекти компанията извършва и енергийни обследвания с цел оптимизации на разходите и работните условия в индустриални предприятия, хотели и обществени сгради. ТАНГРА развива и активна социална политика, а също и подпомага общността чрез различни кампании за подкрепа на детски градини, училища и др.

Гостите имаха възможност да разгледат част от работните процеси в едно от двете производствени предприятия на компанията и да се запознаят с високите стандарти на работа (вижте снимки в галерията по-долу).

Срещата завърши с коктейл за размяна на контакти и идеи за сътрудничество.

Сред гостите бяха управители и висши мениджъри на компании от общността на Форума като JTI, Unique Estates, Елтрак, Интерланг, НЛП България, адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“, Baristo, Алианс Принт, Right Pack, Revex, Булавто, КИА, Lead Vision, Кордеел и др.

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75