Новините на Тангра

апр 23

Бизнес закуска: Енергийна ефективност в сгради чрез ОВК системи

  • април 23, 2024

Имаме удоволствието да Ви поканим на съвместна бизнес закуска на тема „Енергийна ефективност в сгради чрез ОВК системи“ на която домакин ще бъдат „ТАНГРА – АВ“ ООД, British Bulgarian Business Association и SweCham Bulgaria.

Кога: 14 май / Час: 9:00 – 12:00 / Къде: шоурум ТАНГРА – бул. Европа 174, 1331, София

На тази Бизнес закуска ще можем да Ви представим важната роля, която системите за отопление, вентилация и климатизация (ОВК) играят за повишаване на енергийната ефективност в сградите. Тъй като търсенето на устойчиви практики продължава да расте, оптимизирането на ОВК системите става все по-жизненоважно за бизнеса и организациите, които се стремят да намалят своя екологичен отпечатък (ESG) и оперативни разходи. Също така ще имате възможност да направите обиколка на производството на ТАНГРА.

Основни теми на събитието ще бъдат:

  • Значението на енергийната ефективност: Защо тя е от изключителна важност за съществуващите сгради, както и нейното въздействие върху целите за устойчивост и икономиите на разходи на дружествата (ESG).
  • Иновациите в ОВК технологиите: Ще се докоснете до най-новите постижения в системите за микроклимат, включително интелигентно управление, енергийно ефективни модели и интегриране на системи за възстановяване на отпадна енергия.
  • Най-добрите методи на изпълнение на инсталации: Стратегическо планиране и практически казуси, показващи успешното внедряване на енергоефективни ОВК решения в различни типове търговски, производствени и административни сгради.
  • Нормативни изисквания и възможности: Ще получите информация за настоящите разпоредби и стимули за внедряване и изпълнение на енергийно ефективни ОВК системи и как предприятията могат да внедрят системи полезни за тяхната устойчивост и бъдещо развитие.

Събитието „Бизнес закуска“ предлага уникална възможност да получите информация от експерти и професионалисти в индустрията, да научите за възможности свързани с устойчивите строителни практики и намаляването на енергия, както и да разберете за решения за подобряване на микроклимата и условията на труд във Вашите сгради. Не пропускайте шанса и да разширите контактите си с членове и партньори на BBBA, Swecham и ТАНГРА.

Участието в събитието е безплатно, но изисква регистрация по-долу:
„Регистрирай се за това събитие“

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75