Новините на Тангра

фев 2
  • февруари 2, 2015

електронен магазин за вентилатори Ventilator.bgЕлектронният магазин Ventilator.bg бе обновен! 

През месец януари стартира обновената версия на е-магазина на фирма „ТАНГРА“ – www.ventilator.bg.

Освен нов дизайн, на сайта ще откриете голямо разнообразие от вентилатори за баня Silent, вентилатори за домашни кухни, различни отоплителни уреди, електрически конвектори и изсушители за ръце.

Индустриалните продукти на испанския производител S&P Ventilation Group отново са част от асортимента. На сайта ще откриете аксиални, центробежни, канални, взривозащитени и високотемпературни вентилатори, заедно с графики и технически данни за избор на конкретен продукт.

Новост в сайта е секцията Флексибъл, в която ще откриете най-често срещаните типове гъвкави алуминиеви въздуховоди.

Поръчка на продуктите става лесно, като добавите продукти в потребителската кошница и натиснете бутона „Поръчай“. Остава ви единствено да проследите няколкото стъпки на процедурата по поръчка, която не би ви отнела повече от 2 минути.

Доставката се извършва с куриер директно до вашия офис или дом. В полето за коментар под адреса може да посочите с коя куриерска фирма бихте желали да ви бъдат доставени съоръженията. Използваме услугите на фирмите Транспрес, Еконт, Спиди и Интерлогистика. В същото поле може да посочите дали желаете да получите фактура за стоките или касова бележка.

Плащането става изцяло при доставка, чрез услугата „Наложен платеж“. Моля имайте предвид, че цената за доставка също е за сметка на клиента.

Желаем Ви приятно пазаруване! 

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75