Новините на Тангра

авг 21

Енергийна ефективност чрез системите за Вентилация, Климатизация и Локална екстракция 2023

  • август 21, 2023

„Енергийна ефективност чрез системите за Вентилация, Климатизация и Локална екстракция 2023“

ТАНГРА организира ежегодното събитие „Енергийна ефективност чрез системите за Вентилация, Климатизация и Локална екстракция“ от 2012 г. През последните 3 години семинарите бяха отложени заради глобалната пандемия от SarS-Cov-2 (Covid-19). Вече е време да възстановим нашите срещи и да представим последните тенденции и успешни решения в проектирането, изпълнението и подобряването на ОВК системите.

Серията от семинари „Енергийна ефективност 2023“ ще се проведат през месец октомври в градовете София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Велико Търново и Плевен. Основен акцент ще бъдат термодинамичните енергоспестяващи съоръжения TANGRA EVB DX, сертифицираните от Евровент климатични камери TANGRA AHU, VRF системите HITACHI air365max и термопомпите на HITACHI Yutaki, както и решенията за локална екстракция от NEDERMAN.

Изключително сме доволни, че на събитието ще присъстват лектори както от екипа на ТАНГРА, също така и търговски инженери от HITACHI и Nederman. Специален гост на семинарите в София и Пловдив ще бъде г-н Магнус Йохансон, Директор по продажбите на NEDERMAN за ЕМЕА.

Повече за събитието, както програма и форма за регистрация: Енергийна ефективност чрез системите за вентилация, климатизация и локална екстракция – TANGRA

 

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75