Новините на Тангра

фев 8

Енергийна ефективност – Високоефективна енергоспестяваща вентилация и решения за общите проблеми на архитекти и инженери

  • февруари 8, 2013

 

енергийна ефективност - енергоспестяваща вентилация

На 06.02.2012г. фирма „ТАНГРА, заедно с Камарата на архитектите в България – РК София и Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране, събра колеги от двата бранша на презентация на тема „Енергийна ефективност – Високоефективна Енергоспестяваща Вентилация”. На събитието присъстваха повече от 120 архитекти и инженери.

В презентацията си, инж. Юлий Армянов, управител на „ТАНГРА”, представи тенденциите за повишаване на ефективността на енергоспестяващите вентилационни инсталаци. Тези тенденции стават все по-актуални през последните години, наложени от все по-високите цени на енергията, както и от влезлите в сила изисквания на ЕС за енергийна ефективност.

 

Място в презентацията намериха и новите енерговъзстановяващи блокове, производство на фирма ТАНГРА, който са на пазара от януари 2013. Гамата съоръжения за енергоспестяваща вентилация обхваща 9 типоразмера с дебит от 250 до 3200м3/ч,  а високоефективният топлообменник позволява пренос на енергия до 85% между двата работни потока.

Бяха засегнати също така проблемите, пред които архитекти и инженери са изправени при съвместната си работа за изпълнение на по-качествени и по-енергоефективни проекти.

<I> За да свалите презентацията в електронен формат, моля натиснете тук: <I>

<I> За да свалите каталог на „Високоефективната Енергоспестяваща Вентилация“ , моля натиснете тук: <I>

      

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75