Новините на Тангра

фев 15

Фирма “ТАНГРА” ще вземе участие в специализираното международно изложение “EcoBuild 2016” в Лондон

  • февруари 15, 2016
покана изложениеУважаеми колеги,
Имаме удоволствието, да Ви информираме, че фирма “ТАНГРА” ще вземе участие в специализираното международно изложение “EcoBuild 2016” в Лондон, Великобритания.
EcoBuild е водещото и най-голямо изложение за енергоефективни и устойчими системи и елементи за строителството. Това е и най-голмото събитие във строителния сектор на Острова.   В дните на изложението ще бъдат представени и най-новите разработки, най-новите продукти и възобновяеми системи за проектиране, строителство и архитектура. Известният британски актьор Стивън Фрай ще бъде специален гост и презентатор на концепцията за устойчиво развитие.
Фирма „ТАНГРА“ ще има възможността да представи, за първи път на територията на Обединеното Кралство, високоефективните системи за енергоспестяване във вентилационни и климатични инсталации. Акцент ще бъдат новите енергоефективни вентилационни системи EVB TOP, енергоспестяващите вентилационни блокове за самостоятелни офиси и учебни стаи, както и второто поколение на интелигентно управление TANGRA Smart v2. Системите за вентилация, които екипът на фирмата ще представи са с ефективност 85% (EN308).

Изложението ще се проведе от 8.03.2016г. до 10.03.2016г.

Екипът на фирма „ТАНГРА“ ще Ви очаква на щанд Е5222.

За да получите безплатна покана за вход, моля да изпратите Вашите координати на sales@tangra.bg

 

 

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75