Новините на Тангра

апр 14

Фирма “ТАНГРА” ще вземе участие в специализираното международно изложение “Passive House” в Дармщад

  • април 14, 2016
Покана за изложение Пасивни къщи
Уважаеми колеги,
Имаме удоволствието, да Ви информираме, че фирма “ТАНГРА” ще вземе участие в специализираното международно изложение и конференция “Passive House” в Дармщад, Германия.
„Passive House Exhibition & Conference“ се провежда ежегодно и е със специализирана тематика – пасивни и никоенергийни сгради. Това е най-голмото събитие за строителни, изолационни и вентилационни системи в областта на пасивните къщи. В дните на изложението ще бъде проведена и конференция на която ще бъдат показани най-новите разработки, най-новите продукти и възобновяеми системи за проектиране, строителство и архитектура на пасивни сгради. Инж. Юлий Армянов ще вземе участие в конферентния панел за вентилация и ще представи новите високоефективни системи за вентилация на фирма ТАНГРА.
Екипът на фирмата ще демонстрира високоефективните системи за енергоспестяване във вентилационни и климатични инсталации. Акцент ще бъдат новите енерговъзстановяващи вентилационни системи TANGRA EVB TOP, енергоспестяващите вентилационни блокове за самостоятелни офиси и учебни стаи, както и второто поколение на интелигентно управление TANGRA Smart v2. Системите за вентилация, които екипът на фирмата ще представи са с ефективност 88% (EN308).

Изложението ще се проведе от 22.04.2016г. до 23.04.2016г.

Екипът на фирма „ТАНГРА“ ще Ви очаква на щанд 4.1.

За да получите безплатна покана за вход, моля да изпратите Вашите координати на sales@tangra.bg

 

 

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75