Новините на Тангра

юни 23

Индустриални макари издържащи с десетилетия – Nederman

  • юни 23, 2023

Издръжливи индустриални макари за маркучи и кабели

Nederman произвежда индустриални макари за маркучи и кабели, които ще издържат с десетилетия и ще ви служат отлично, независимо от обстоятелствата. Със страст и ненадмината компетентност екипът на Шведският производител проектира макари и комбинира най-добрите части в стабилни съоръжения – създавайки лоялни приятели, които ще ви служат независимо от обстоятелствата. Издръжливи макари, които ще използвате в продължение на десетилетия.

С индустриалните макари за маркучи и кабели на Недерман във Вашия бизнес, Вие създавате по-добра работна среда. ТАНГРА и Nederman предлагат макарите от които имате нужда: за вода, за електричество, за масло, за кабели и много други. За всички нужди и бизнеси. С макарите на Недерман Вие получавате решения от най-висок клас, лесни за сглобяване, лесни за употреба и същевременно подобрявате ефикасността и безопсаността във Вашия бизнес.

Опит в много идустрии

Nederman създават макари за маркучи и кабели от десетилетия и благодарение на богатият си опит правят макарите лесни за употреба и устойчиви, за да Ви служат много години. Част от гамата на Недерман са макари за автомобилната индустрия, за професионални кухни, тежката индустрия, пекарни и много други.  Стоманените макари са произведени с уникален дизайн, което позволява лесно почистване и съотвествие на всички международни хигиенни стандарти в хранително-вкусовата индустрия. Също така ТАНГРА предлага макари на Nederman за всички специфични изисквания и за маркучи използвани в различни среди (вода, масло, грес и т.н).

Тествани в различти работни среди

Nederman тества макарите си от най-малката частица до целия детайл, за да могат да бъдат използвани много години, без значение на обстоятелствата. Тестване на въртящи се елементи, качество на кабелите и маркучите за течове, възможности за прибиране, способността на барабаните да издържат на температурни промени, удар и др. Целият процес по създаване и усъвършенстване на макари е подчинен на това те да издържат теста на времето, независимо от предизвикателствата.

Купуването на макари Nederman е дълготрайно и стабилно партньорство. Те са верни приятели, които вършат работата. Всички продукти Недерман можете да откриете в търговските центрове на ТАНГРА – АВ ООД.

10 години гаранция

Благодарение на дългогодишният си опит, Nederman използват знанията за комбиниране на отделните части по най-добрия възможен начин. Събиране на всичките им индивидуални силни страни в едно стабилно съоръжение, където всяка една част се възползва една от друга, за да изгради още по-силно единство. Екипът на Недерман полага всички усилия до краен предел, за да създаде продукт, който издържа теста на времето, независимо от предизвикателствата.

Разбирайки важността на макарите в бизнесите в които вършат работата всеки ден през годините, Недерман създава и усъвършенства гамата си от макари за маркучи и кабели, за да работят с отлични постижения през десетилетията с ненадмината издръжливост. ТАНГРА и Nederman предоставят 10 години гаранция за всички макари Nederman.

Индустриални макари за кабели

В асортимента предлагани макари от ТАНГРА ще намерите прибиращи се търговски и индустриални кабелни макари за почти всяка нужда. Като производител на кабелни макари, Nederman има такива за тежкотоварната промишленост и за леката промишленост. Прибиращите се електрически кабелни макари, които могат да бъдат монтирани на стена, на пода или тавана. Също така, всички макари имат и висок клас на защита IP, както в разгънато положение, така и в навито състояние. Сачмените лагери са стандартни. Всички макари Недерман са лесни за монтиране и използване. Резервните части са на разположение в продължение на много години при оторизираният дилър за България – ТАНГРА – АВ ООД.

Гаранция

С всяка макара Недерман вие ще получавате не само лоялен приятел, но и макара, която ще ви служи отлично с десетилетия. Мотото на Nederman е „Ние смеем да кажем, че произвеждаме изкуство и включваме 10 години гаранция за нашите макари“.

 

ТАНГРА предоставя 10 годишна гаранция за всеки закупил макара Nederman.

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75