Новините на Тангра

ян 31

Нов каталог и нови модели на високоефективните енергоспестяващи блокове TANGRA EVB HiE

  • януари 31, 2020

Високоефективни енерговъзстановяващи блокове ТАНГРА

Високоефективна енергоспестяваща вентилация TANGRA EVB HiE

В началото на месец февруари 2020 година, екипът на фирма ТАНГРА ви представя обновения каталог на високоефективните енерговъзстановяващи блокове TANGRA EVB HiE.

В брошурата са представени двата нови модела TANGRA EVB HiE 48 и TANGRA EVB HiE 60, които разширяват гамата и серията TANGRA EVB HiE вече обхваща от 100 до 6200м3/ч. Всички модели в гамата са с ефективност над 79% (съгласно EN 308) и отговарят на изискванията на ErP Директивата.

Конструктивно, моделите от гамата TANGRA EVB HiE са разделени на два типа – хоризонтален и вертикален, а за да улесни монтажа на обект, екипът на ТАНГРА произвежда енергоспестяващите блокове в изпълнение моноблок или сплит. Пластинчатите репуератори, вграждани в енергоспестяващите блокове TANGRA EVB HiE са сертифицирани от Eurovent и постигат клас на ефективност над 79% (EN308). Въздушните филтри, вграждани в системите отговарят както на EN 779, така и на новият стандарт ISO16890. Защитата от замръзване е опция, но вече се вгражда в съоръженията, без да е необходимо да се предвиди място за нея. Бай-пасната клапа, позволява 100% преминаване на потока извън рекуператора (free cooling) и отговаря на изискванията на Регламент 1253/1254. Вгражданите вентилатори за центробежни с АС и ЕС електромотори, като EC моделите са с клас на ефективност IE5 и вграден Modbus комуникация. Енерговъзстановяващите блокове могат да бъдат окомплектовани с допълнителен термичен бокс за комфортно отопление или охлаждане, като секциите за отопление могат да бъдат водни и електрически, а охладителните, освен водни могат да използват охладителен агент (фреон) R-410A за работа с VRF система. За да подсигури плътно затваряне на системата, към всяко съоръжение, фирма ТАНГРА, предлага и подвижни жалузийни решетки с моторни задвижки, отговарящи на клас EN1751.

За повече информация, можете да разгледате техническият каталог тук: TANGRA EVB HiE

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75