Новините на Тангра

окт 29
  • октомври 29, 2013

Новият каталог на гамата „Високоефективна Енергоспестяваща Вентилация TANGRA EVB HiE“  

Какво е новото:

– Продуктовата гама е увеличена с два нови модела и гамата вече покрива
дебит от 250м3/ч. до 4400м3/ч. и ефективност – 85%.

– Съоръженията могат да бъдат изпълнени както моноблок, така и от отделни модули, което облекчава монтажа на големите типоразмери.

– Цялата гама се изработва с възможност за хоризонтален и вертикален монтаж. Продуктова гама на високоефективни енерговъзстановяващи блокове ТАНГРА

Възстановяването на енергия от вентилационните системи е изключително важно и печелившо капиталовложение. В новият каталог е поместено сравниение между различни системи  за спестяване на енергия за период на екплоатация от 10 години. Срокът на откупуване на такава система варира между 1 и 3 години, а през останалите между 7 и 9 години, Вие спестявате между 50 и 80% от необходимата Ви енергия за затопляне или охлаждане. Освен тази графика, в каталога са представени изчисления за годишното разпределение на енергийни разходи във вентилационна система (на стр. 13). Там много ясно се вижда спестяването от високоефективният рекуперативен блок TANGRA EVB HiE.

Енергоспестяване във вентилационните системи ТАНГРА ЕВБ

Високоефективната Енергоспестяваща Вентилация EVB HiE може да бъде поръчана и с два модела вентилатори. Стандартно тя се произвежда с центробежни вентилатори с АС двигатели, отговарящи на изискванията на директивата ERP 2015. По поръчка, високоефективните енерговъзстановяващи блокове могат да бъдат произведени с ЕС вентилатори с високоефективни двигатели, което допълнително намалява консумацията на енергия. Те се управляват, чрез контролери 0-10V.

   EC вентилатори

  

За да свалите новият каталог „Високоефективна Енергоспестяваща Вентилация“, моля натиснете „тук“

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75