Новините на Тангра

авг 26

ТАНГРА пусна нов уебсайт www.EnergySavingVentilation.com

  • август 26, 2016

Щастливи сме да анонсираме пускането на изцяло новият уеб сайт отреден на нашите енергоспестяващи вентилационни системи и решения  www.EnergySavingVentilation.com

https://energysavingventilation.com/

В началото на месец септември 2016г, екипът на фирма „ТАНГРА” пусна специално разработения уеб сайт за енергоспестяващи вентилационни системи TANGRA EVB.

Целта бе да предоставим на нашите партньори възможността бързо и лесно да достъпват техническата и търговска документация на богатата гама от продукти с рекуперация на енергия. Енерговъзстановяващите вентилационни системи, които произвеждаме обхващат различни обекти – от бита, през търговските и индустриални приложения. Всеки ползвател, може бързо и лесно да селектира енерговъзстановяващия блок, който му трябва, чрез използване на филтрите в сайта. Уеб сайта е с автоматично адаптиране към различните устройства – настолни компютри, лаптопи, таблети и мобилни устройства и телефони. Ние ще продължим да работим по дизайна, функционалността и интерфейса, така че да поддържаме лесен, бърз и удобен за потребителите уеб сайта.
От сайта www.energysavingventilation.com има директна връзка със софтуера за калкулиране на енергоспестяващи блокове и рекуператори – https://www.TANGRA.BG/tools_EN.html

Опитът
Фирма „ТАНГРА” е един не само първият производител на рекуператори в България, но и един от първите в Европа. Рекуперативната вентилация е стандартно производство на фирмата от 1994г., като през годините моделната гама се е увеличавала. Днес продуктите на „ТАНГРА” обхващат от 150м3/ч. до 8500м3/ч. с ефективност от 55% до 88% (EN 308 / Eurovent). От 2014г. в производствената гама на фирмата има и серия с двустепенна рекуперация, чрез вграден термопомпен модул и Е до 94%.
Ние произвеждаме, не само рекуператорите въздух-въздух (сърцевината, необходима за възстановяване на енергия), но и съоръженията за обработка на въздух – механична вентилация.

Рекуператорите са разделени в четири категории:

  Пластинчат топлоообменен апарат „въздух-въздух” от полипропилен – REC – PP
  Ротационен регенеративен топлоообменен апарат „въздух-въздух” с ефективност до 80% – REC – ROT
  Пластинчат алуминиев топлоообменен апарат „въздух-въздух” с ефективност до 65% – REC – AL/AL+
  Пластинчат алуминиев топлоообменен апарат „въздух-въздух” с ефективност до 88% – REC – HiE

Енергоспестяващите вентилационни решения и продукти на фирма ТАНГРА са представени в уеб сайта, както следва:

 

TANGRA EVB CL
E – 88%
 
TANGRA EVB ECO
E – 88%
TANGRA EVB TOP
E – 88%

TANGRA EVB HIE
Е – 88%
TANGRA EVB DEX
Е – 94%
 TANGRA EVB AL/AL+
Е – 65%
           

 

Екипът на компанията е разработил и в уеб сайта са показани различните опции за управление на енерговъзстановяващи вентилационни системи. От 2014г. ТАНГРА има собствена разработка на интелигентно управление TANGRA Smart. През февруари 2016г. излезе и втората версия на TANGRA Smart v2. Освен възможността за управление на системите през мобилен телефон или таблет, вече могат да бъдат управлявани през интернет и BMS през Modbus.
  В техническите брошури и в уеб сайта са показани опциите и аксесоарите за изграждане на една рекуперативна вентилационна система. Фирма „ТАНГРА” предлага освен енергоспестяващите блокове, също така и:
  Вентилационни решетки
  Въздуховодни елементи и флексибъл
  Филтъри
  Шумозаглушители
  Отоплителни и охладителни елементи
  Цялостно изграждане на системите

 

Системите за енерговъзстановяване във вентилационни и климатични инсталации са сертифицирани от TUV Rheinland и отговарят на всички приложими норми и директиви. Фирма „ТАНГРА” предлага енерговъзстановяващите вентилационни блокове в повече от 15 държави в Европа.


За повече информация и въпроси, можете да се свързвате с нас на:

sales@TANGRA.BG
export@TANGRA.BG
(00359) 88 7 73 73 75

 

Нашият IT отдел работи усилено да подреди и качи богата и пълна информация за продуктите, енергоспестяващите рекуперативни вентилационни системи и решения. Ако установите проблем или затруднение при използването на  EnergySavingVentilation.com моля да се свържете с нас на: sales@TANGRA.BG  Ще се радваме на обратна връзка от Ваша страна!

 

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75