Новините на Тангра

окт 6
CSR

ТАНГРА стартира ОВК Академия

  • октомври 6, 2019

ТАНГРА-ОВК-АКАДЕМИЯТАНГРА стартира ОВК Академия

На 04.10.2019г., официално стартира ТАНГРА ОВК Академия. Фирма ТАНГРА повече от 10 години провежда ежегодни семинари и обучения за архитекти, строители и ОВК инженери. Във връзка с 30-тата годишнина от създаването на ТАНГРА – АВ ООД, екипът на дружеството реши да официализира и създаде собствена Академия.

Всеки един курс води до самоусъвършенстване на личността и подобряване на знанията. Колкото повече умения придобиваме, толкова по-голямо конкурентно предимство имаме както на трудовия пазар така и в ежедневната ни работа. Поради тази причина ТАНГРА ще провежда обучения за инженери и специалисти в областта на вентилационната, климатична и отоплителна техника.

Целта на ТАНГРА ОВК Академия ще бъде да предоставя практически знания, свързани с вентилационната и климатична техника, системите за осигуряване на подходящ микроклимат, специфичните решения в изпълнени инсталации и обекти, новостите в ОВК областта, както и бизнес, и търговски обучения. Освен визуалните материали по време на всяко обучение, на курсистите ще се предоставят и печатни, и видео материали, които ще достъпват през сайта на академията. Ще се провеждат, както платени, така и безплатни обучения. Семинарите и лекциите са предвидени специално за строители, архитекти и дизайнери, потребители и инвеститори, фасилити компании, ОВК инженери и ОВК инсталатори и техници.

Обученията ще се провеждат от едни от най-добрите специалисти в ОВК областта, както и от гост-лектори. Освен инж. Юлий Армянов, който има повече от 40 години опит в областта, а също е и собственик на фирма ТАНГРА, лектори в ТАНГРА ОВК Академия ще бъдат:

  • проф. д-р инж. Ивайло Банов, декан на ЕМФ към ТУ София;
  • проф. Хайнрих Хубер – директор на лаборатория Сградни технологии в университета в Люцерн, Швейцария;
  • Хуан Миро Рамос – председател борда на директорите на EVIA
  • Кристиян Горбах – търговски представител на Ziehl Abegg
  • Марк де Турк – сертифициран преподавател по системата на Хъбард Мениджмънт

и други.

Ежемесечните лекции и семинари в ОВК областта ще се осъществяват в сградата на фирма ТАНГРА и започват още от месец октомври 2019г. За повече информация и записване за нашите обучения може да посетите официалния сайт на Академията – https://hvac.academy

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75