Блогът на ТАНГРА

дек 12

„Отопление с пелети“ – първо официално събитие на фирма ТАНГРА

  • декември 12, 2012

На 11 декември в сградата на фирма ТАНГРА се състоя първото официално събитие под надслов „Отопление с пелети“, на което присъстваха проектанти, партньори и инсталатори на котли.

Инж. Пламен Желязков, управител на фирма ТАНГРА, лично разказа на аудиторията за тънкостите от производствения процес, който гостите имаха възможността да видят на живо в двете фабрики на фирмата.

Представен бе и новият пелетен котел на ТАНГРА с мощност от 40 до 80 kW, който се очаква да влезе в серийно производство в средата на февруари.

В края на официалната част на събитието бяха връчени наградите на хората, участвали в разработването на рекламно послание за официалния сайт за котли на пелети pelletboilers.bg.

Първа награда взе инж. Иван Загорски с предложението си „Топлинна симфония“.

Втората награда е за “ Топло всеки иска и за пелети се натиска“ на Теодора Генова и трета награда отива при Румяна с предложението „С котлите на пелети спестяваш монети, екологично живей и цяла зима се грей“. Молим и двете участнички да се свържат с нас на email: sales@tangra.bg или на 02/ 925 13 25 за да уговорим получаването на наградите.

Специална награда получи и Милица Атанасова с предложението си „За студеното време, нужни са само котли на пелети и топли свински котлети!“.

Благодарим Ви още веднъж за присъствието и участието. Ще Ви очакваме и догодина!

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75