>>>>>>>>https://www.tangra.bg/<<<<<<<<<<<<
Начало / Партньори

BGsteel


"БГ Стийл" ЕООД е основана през 2003 г и предлага висококачествени услуги в областта на листообработката на черна стомана, неръждаема стомана и алуминий. Работи по системата Workshop (само за външни клиенти) и притежаваме собствена производствена база и оборудване. Машините, с които работи BGsteel, са произведени от световно известни производители като фирмите Trumpf, Boschert, Gema и други. Техните имена сами по себе си са гаранция за високо качество на продукцията.

Soler & Palau Ventilation Group


Испанският концерн произвеждащ вентилаторите S&P е основан през 1951г. в Риполи, Испания. Днес техните продукти се продават в целият свят и покриват битовите и индустриялни нужди на хората за чист, пресен въздух и изхвърляне на отработения.

TONON FORTY


Tonon Forty е водеща компания в пректирането, производството и търговията с продукти, оборудване и системи за отопление и климатизация, която в годините е успяла да заеме важно място на международно ниво като производител на функционални продукти с безпогрешен дизайн.

Nederman


Базиран в Хелсингборг, Швеция, Nederman е лидер в сферата на продукти и системи за работната среда. С повече от 60 години опит компанията предлага широка гама продукти за екстаркцията на прах, дим и маслени пари, макари за кабели и маркучи и др.