Блогът на ТАНГРА

мар 27

Проведе се специализирано събитие на тема „Енергийна ефективност и енергиен одит в системите за вентилация, отопление и климатизация”

  • март 27, 2015
Проведе се специализирано събитие на тема „Енергийна ефективност и енергиен одит в системите за вентилация, отопление и климатизация”

energiina-efektivnost-energien-odit-3На 26.03.2015г, в столичния ресторант Друзья, фирма ТАНГРА проведе специализирано събитие на тема „Енергийна ефективност и енергиен одит в системите за вентилация, отопление и климатизация”.

Съвместно със списание Фасилитис, екипът на фирма ТАНГРА събра фасилити мениджъри, технически директори на сгради и фасилити компании.

На събитието присъстваха инж. Светослав Глосов, председател на КСБ и проф. Ивайло Банов, ТУ София. energiina-efektivnost-energien-odit-4

Инж. Юлий Армянов представи идеите за комфорт в топлотехниката, енергийната ефеитвност в сгради и нормите за принудително проветряване.

Показани бяха и стандартите за енерговъзстановяване, времето за откупуване на енергоспестяващи вентилационни системи и технико-икономически анализи.

Пълното енергийно обследване на сгради разясни инж. Симеонов от фирма ЕнЕфект, дългогодишен партньор на фирма ТАНГРА в тази област. Иван Армянов, управител Търговски отдел, представи възможнстите за финансиране на мерките за енергийна ефективност, чрез Европейски програми, както и вече изпълнени примери на енергоефективни вентилационни системи.

В края на събитието, на по чаша вино и хапки, имаше възможност всеки да обсъди проблеми и принципни решения с екипа на фирма ТАНГРА.

energiina-efektivnost-energien-odit-8

energiina-efektivnost-energien-odit-7

energiina-efektivnost-energien-odit-9

energiina-efektivnost-energien-odit-1

energiina-efektivnost-energien-odit-5

energiina-efektivnost-energien-odit-2

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75