Блогът на ТАНГРА

дек 20

„ТАНГРА” проведе два технически семинара „Отопление с пелети” и „Инсталиране на пелетни съоръжения” за инженери и инсталатори от Гърция.

  • декември 20, 2012
„ТАНГРА” проведе два технически семинара „Отопление с пелети” и „Инсталиране на пелетни съоръжения” за инженери и инсталатори от Гърция.

Ден след първото официално събитие „Отопление с пелети“, „ТАНГРА” проведе обучение и технически семинар за колеги си от Гърция. Семинарът се състоя в сградата на фирма „ТАНГРА” в София на 12 и 13 декември. Програмата на мероприятието включваше демонстрация на производство на пелетни котли от серията HP и CL, както и обучение за инсталиране на котли и горелки на пелети. Гостите от Гърция имаха възможността да разгледат двете фабрики на ТАНГРА, да се запознаят с производствения процес на пелетните котли, както и новия пелетен котел TANGRA CL 80, с мощност от 40 до 80 kW.

Втората част от техническия семинар бе на тема „инсталиране на пелетни съоръжения”. Колегите инсталатори от Гърция получиха ценни съвети и нагледно видяха най-ефективните и лесни начини за изграждане на инсталации на пелетни котли, горелки за вграждане и цели отоплителни системи използващи котли на пелети, слънчеви соларни панели и термопомпени инсталации. Забавна нотка в семинара бе организираната игра за най-бързо инсталиране на пелетна горелка за вграждане, като доброволец от гръцките инсталатори и български инсталатор поставяха пелетната горелка TANGRA B30p на чугунен котел.

С това мероприятие ТАНГРА затвърди традицията от изминалата година да запознава партньорите и колегите си от Гърция с новите тенденции в съоръженията за отопление с пелети, както и да увеличава партньорите си в южната ни съседка.

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75