Новините на Тангра

фев 22

Nederman Пролет България 2017

  • февруари 22, 2017
Увеличаване на рентабилността и подобряване условията на труд в същото време

Чистият въздух е крайъгълен камък за здравословна работна среда. Прах и дим генерирани в процеса на производство трябва да бъде ефективно улоловени за да се гарантира качеството на продукта, дълговечност на оборудването, спазването на регулаторните изисквания, безопасност и здраве за служителите.
Осъществяване на вашите операции възможно най-ефикасно ще повиши рентабилността, както и запазване на вашите служители в безопасност от дим и прах.

Nederman има повече от 70 години опит в почистването на въздуха и работни среди. Ако вече сте използвали нашите продукти, вие знаете какво означава качество Nederman и ангажимент.

Ако все още не сте запознат с тях, това е отличен момент, за да ни позволите да докажем, че си струваме.

 

Поръчайте днес от вашия местен дилър!

 

Перфектни инструменти за работно място без прах
Вътрешна промоционална оферта за ефективно пясъкоструене, прахоулавяне и вакуумно почистване.

Време за изчистване на въздуха
Изборът на оборудване за Вашата работилница или малка индустрия до голяма степен е въпрос на доверие. Ето защо ние сме толкова горди да ви предложим три продукта, които наистина могат да имат значение за качеството на работното Ви място, както и за резултатите от дейността Ви. Нашето върхово оборудване е проектирано и произведено с мисълта за дълъг живот и удобство за потребителя, както и да предлага стойност ца цената си. Като водещ световен доставчик и разработчик в сектора на околната среда, Nederman може да Ви снабди с решения за филтриране, почистване и рециклиране в тежки условия. Нашите продукти ще Ви помогнат да разрешите здравните и екологични проблеми – както в рамките на работното място, така и извън – и в същото време получавате устойчива икономическа ефективност. И с настоящия 10% отстъпка, разбира се сделката става още по-добра.

 

Пясъкоструйна обработка
Засмукващ бластер SB 750

Недерман преносим засмукващ бластер SB 750 представлява агрегат за нетрадиционно бластиране осигуряващ безпрахово абразивно пясъкоструене и по този начин по-чиста и здравословна работна среда. Той също така е икономичен: Материалът за бластиране се рециклира и използва многократно. SB 750 вакуумен бластер е подходяща за по-малка по мащаб и полека работа.

 

 

 

Екстракция на дим и прах
FilterBox 10A

FilterBox на Nederman е мобилен или неподвижен агрегат за дим и прахоулавяне. Той е оборудван с автоматично почистване със сгъстен въздух. Сигнал показва когато дойде време за почистване или смяна на филтърния патрон. FilterBox има множество опции за вентилатор за различни приложения и може да се доставя без екстракторно рамо за свързване към въздуховод

 

Вакуумно почистване
Сух вакуум 216E

Агрегатът 216E е мощен колектор прах. Вакуумен агрегат за повечето нужди за извличане, които включват сухи и опасни материали. Прахосмукачката има циклонен пре-сепаратор и филтърната система е подобрена чрез патрон разделен от защитна плоча. Дали се използва екстракция от-инструмент, извличане от-бренер на димни газове, извличане чрез дюзи или просто трябва да почистите вашия участък, без значение колко е голям или малък, прахосмукачката 216E с висок капацитет е проектирана да отговори на нуждите ви.

 

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75