Новините на Тангра

дек 8
  • декември 8, 2016
Фирма „ТАНГРА -АВ“ ООД получи награда
„Иновативно предприятие на годината” от Президента на България, г-н Росен Плевнелиев.

 

На 07.12.2016г. се проведе 12-ия Национален иновационен форум. Той се организира от фондация „Приложни изследвания и комуникации”, Europe Enterprise Network – България, Представителството на Европейската Комисия в България, Единен център за иновации на БАН, Изпълнителна агенция за МСП към ЕК и медийното партньорствона Bloomberg TV България и Investor.bg. Конкурса за иновативни предприятия е под патронажа на Президента на България, г-н Росен Плевнелиев.

От многото кандидатствали, само осем компании бяха отличени в различните категории: Иновативно новостартиращо предприятие, Социална иновация, Иновация за по-добро качество на живот, Зелена иновация, Иновация за развитие на таланти, Иновация в креативни индустрии и Пазарно лидерство.

Г-н Росен Плевнелиев лично връчи наградите и почетните грамоти. Фирма „ТАНГРА” бе отличена за „Иновативно предприятие на 2016г.” в областта „Зелена иновация”. Наградата бе присъдена за разработките и производствената гама на енерговъзстановяващи вентилационни системи и климатични камери с рекуперация на енергия до 94%.

 

   
   

 

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75