Блогът на ТАНГРА

юни 13

Дни на Nederman в Тангра

  • юни 13, 2012

Поставяме началото на серия мероприятия под надслов „Дни на отворените врати“ с инициативата „Дни на Nederman в Тангра“.  В рамките на 4 дни ще можете да се запознаете с продуктите на шведската фирма Nederman, лидер в производството на съоръжения за филтрация, локална екстракция и отвеждането на прах, дим и влага, да видите част от съоръженията на живо и да се консултирате със специалисти в областта.

Ето и по-подробна програма на мероприятието:

Фирмата Nederman е основана през 1944 г. от Филип Недерман. Компанията е пионер в разработването на решения за контрол на замърсяването на въздуха във вътрешните пространства на фабрики и производствени предприятия, за опазване здравето на работещите в тях хора, подобряване и създаването на безопасна и чиста работната среда, както и за повишаване ефективността на производството.

През 2010 г. компанията придобива датската „Dantherm Filtration“, световен лидер в областта на филтрацията на въздуха, предлагаща решения за контрол на замърсяването на въздуха, както в производствени помещения, така и извън тях. Друга насока в тяхното развитие са решенията за управление на ресурсите, т.е. рециклиране, обработка на отпадъците и др.

Дейността на фирмата обхваща проектиране, монтаж, въвеждане в експлоатация и обслужване,  а продажбите се извършват чрез представители и дистрибутори в над 30 страни по света. Тангра, като представител на Nederman за България, предлага на своите клиенти също пълен набор на услуги – от проектиране до поддръжка.

Снимки от „Дни на Nederman в ТАНГРА“:

Дни на Недерман в ТАНГРА Дни на Недерман в ТАНГРА

Дни на Недерман в ТАНГРАДни на Недерман в ТАНГРА

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75