Блогът на ТАНГРА

ное 20

Измислете рекламен слоган и спечелете награда от PelletBoilers.BG

  • ноември 20, 2012
Измислете рекламен слоган и спечелете награда от PelletBoilers.BG

Зимата вече чука на вратата. Отоплението е основен фактор за уюта и комфорта в дома.

От 2009г. фирма ТАНГРА произвежда своя гама от съоръжения за изгаряне на биомаса. Котлите от марката TANGRA са високоефективни, модулиращи, с дълъг живот на работа, напълно автоматизирани и лесни за употреба.

Наскоро изцяло обновихме и нашия сайт за котли на биомаса www.pelletboilers.bg. За да го завършим изцяло обаче, имаме нужда от девиз или рекламно мото.

В тази връзка каним всички, без ограничение на възраст и интереси, да се включат в нашата игра! Ако имате оригинална идея, нещо интересно и закачливо, можете да го споделите с нас в коментарите под статията в блога.

Крайният срок за участие е 09.12.2012г. Можете да изпращате неограничен брой предложения, като приемаме единствено оригинални слогани!

В края на конкурса ще бъдат избрани трите най-добри предложения. Наградите на печелившите ще бъдат връчени на 11.12.2012г. на годишното събитие „Отопление на пелети”, което ще се състои в сградата на Тангра от 16ч.

Един от трите спечелили слогана ще бъде използван за бъдещи рекламни материали и разбира се, в сайта pelletboilers.bg.

Фирма „ТАНГРА” си запазва правото да реши дали ще използва някои от предложените рекламни фрази/слогани. Всеки участник доброволно предоставя идеята си и с участието си декларира, че се отказва от авторското си право върху предложената фраза/слоган. За въпроси относно конкурса, можете да се свържете с нас на: sales@tangra.bg или на 02 / 925 13 25.

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75