Блогът на ТАНГРА

авг 9

Нов интернет магазин – Ventilator.bg

  • август 9, 2012

Лятото е в разгара си, но ние с огромно желания продължаваме да работим, за да подобрим качеството на услугите ни и достъпността до продуктите ни. Затова вече е реалност и първият ни интернет магазин ventilator.bg. В него ще можете да намерите вентилатори както за домашно, така и с индустриално приложение, въздушни завеси, рекуперативни блокове и др., както и аксесоари към тях.

Поръчката на съоръжения става лесно, като добавите продукти в потребителската кошница и натиснете бутона „Поръчай“. Остава ви единствено да проследите няколкото стъпки на процедурата по поръчка, която не би ви отнела повече от 2 минути. Не забравяйте да попълните пълния си адрес за доставка, имена и телефон.

Доставката се извършва с куриер директно до вашия офис или дом. В полето за коментар под адреса може да посочите с коя куриерска фирма бихте желали да ви бъдат доставени съоръженията. Използваме услугите на фирмите Еконт, Спиди и Интерлогистика. В същото поле може да посочите дали желаете да получите фактура за стоките или касова бележка.

Плащането става изцяло при доставка, чрез услугата „Наложен платеж“. Моля имайте предвид, че цената за доставка също е за сметка на клиента.

Желаем Ви приятно пазаруване!

Създадохме Ventilator.bg с цел да популяризираме продуктите от серията Silent на испанската фирма „Soler&Palau“.  Тези вентилатори са относително непознати на българския пазар. Отличителното за тях са ниските нива на шум при работа – 26 dB, както и ниската консумация на ел. енергия8 W.

Soler and Palau ventilation group е фирма с повече от 60 годишна история. Създадена от Едуард Солер и Йозеф Палау през 1951 г. фирмата днес е един от най-големите производители на вентилатори и вентилационни съоръжения. Сферата на приложение на продуктите им е изключително голяма. Серията за домашна употреба включва вентилатори за баня и кухня, отоплителни уреди и кухненски смукатели. Още по разнообразна е индустриалната им гама – вентилатори за пневмотранспорт, вентилатори работещи в агресивни среди или при високи температури. От 5 години предлагат и все по-популярните за вентилация и отдимяване на паркинги и гаражи джет вентилатори.

Повече информация можете да намерите тук!

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75