Блогът на ТАНГРА

юни 17

ТАНГРА бе приета за член на Българския форум на бизнес лидерите.

  • юни 17, 2015
ТАНГРА бе приета за член на Българския форум на бизнес лидерите.

На заседание на Управителния съвет на БФБЛ на 9 юни 2015г., фирма „ТАНГРА” бе приета сред членовете на форума. Форумът е неправителствена организация, обединяваща над 100 водещи български и международни компании и индивидуални членове, които ценят и прилагат принципите на отговорното и етично бизнес поведение в своята практика, като в същото време изискват това и от своите партньори. Отношението на фирма „ТАНГРА” към принципите на етичното бизнес поведение са заложени от създавенето и през 1989г. до сега.

Фирма „ТАНГРА” подпомага ежегодния конкурс на Столичните училища, който се провежда под егидата на кмета на гр. София, г-жа Йорданка Фандъкова. През 2014г. фирмата спомогна за изпълнението на зала 272 в СУ „Св. Климент Охридски”, като освен с изпълнение на инсталациите участва и с дарение към фондация „120 години Юридически факултет”.

Една от гордостите на фирма „ТАНГРА” са продуктите за спестяване на енергия и намаляване на парниковите газове. Тези продукти, фирмата произвежда от 1994г., а от 1996г. изнася и в Европа.

Официалното писмо за приемане
SKMBT_C2201506

Кратко представяне на фирма Тангра можете да видите на този линк

Членската страница на фирма Тангра можете да разгледате тук

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75